Interiørtrendene forandrer seg like raskt som vinden, så det kan være vanskelig å følge med på hva som er det heteste av det hete. Men heldigvis for deg kan du finne informasjon om aller siste trendene akkurat her. Leser du dette, kan du med enkle grep innrede leiligheten eller huset ditt i siste skrik!

Rosa er den kuleste fargen

Rosa er fortsatt trendfargen over alle, og særlig i de nyansene som nærmer seg terrakotta. Det er spesielt inn å male veggene i leiligheten i denne fargen, og de virkelige vågale maler til og med taket. Men for de som ønsker deler av denne trenden uten å ta løpet helt ut, holder det å innrede med rosa interiørdetaljer – som skåler, puter, kopper og blomsterpotter. Men se gjerne også etter prints som du kan henge på veggen, da dette er svært inn for tiden.

Ikke glem plantene

Mot en rosa vegg er det få ting som ser bedre ut enn grønne planter, så glem for all del ikke disse når du skal innrede et rom. Spesielt monstera-planten er veldig inn akkurat nå, og den er heldigvis både billig og kjøpe, samt lett å holde ved like. Om du ikke har grønne fingre, kan du bli inspirert av tipset ovenfor – og kjøpe prints av planter som du kan henge på veggen. Det er et mylder å velge i blant, slik at det er kjempeenkelt for deg å finne din favoritt.

Messing er fortsatt inn

Om det er messing eller krom, kommer man ikke unna disse edle materialene i interiørbildet nå om dagen. Disse tradisjonelle materialene er så moderne som som moderne får blitt. Bruk gjerne messing eller krom på kjøkkenet, på baderommet eller på lamper. Trenden startet i New York og Paris, men blomstrer også for fullt her hjemme. Dette er heldigvis også slitesterke materialer som holder i flere tiår, og som bare blir finere ved bruk.

Skinnsofaer er i vinden

Har du sett den nye skinnsofaen til det danske merket Muuto? Det skal vanskelig gjøres å ikke ha sett denne, da den pryder interiørmagasiner og blogger verden over. Her snakker om en minimalistisk sofa, det totalt motsatte av hva man normalt tenker på når man tenker skinn. Fargen er lysebrun, noe som gjør at den passer sammen med de fleste andre farger. Det finnes selvsagt også andre varianter enn den fra Muuto, både billigere og dyrere.

Gøyalt med fløyel

Det var det eksklusive merket Gubi som fikk fløyel tilbake på alles lepper, og i alles stuer. For ikke å si spisestuer. Men man trenger ikke å tømme bankkontoene for å få noen fløyelsstoler i hus, mange kjedebutikker har nemlig billige kopier av de ikoniske stolene fra Gubi, og til en mye snillere pris. Kjøper du en eller flere av disse kommer du garantert til å få mange komplimenter, og skulle du mot formodning syntes det blir for maksimalistisk med fløyelsstoler – kan du godt velge fløyelsputer i stedet. På denne måten får du denne trenden inn i stua, uten at det koster altfor mye.