Fantastiske interiørmerker

Interiørglade damer og menn i Norge er så heldig å ha et flust av kule interiørmerker å velge mellom, men det kan være vanskelig å skille klinte fra hveten. Er du en av de som trenger litt hjelp med hvilke merker du bør se etter i butikken? Da har du kommet til riktig sted, for her får du en kort guide til de kuleste merkene for øyeblikket.

Ferm Living

Ferm Living sine kolleksjoner bugner over av møbler og dekor det er lett å falle for, ja – man får nesten lyst på alt man ser i katalogen. Tenk lyst treverk, duse pasteller og søte trykk. Man kan ikke bla gjennom et interiørblad uten å se flere produkter anbefalt, og det er ikke så rart siden Ferm Living er en soleklar yndling hos de fleste interiørstylister. Ferm Living er tilgjengelig i butikker over hele landet, men kan også bestilles enkelt på nett for den som ønsker å handle fra sofaen.

House Doktor

House Doktor gjorde den industrielle shabby chic-stilen kul igjen, og den ser ikke ut til å gå av moten med det første. House Doktor byr både på kule møbler, fra stoler til skjenker, og interiørdetaljer som kopper og kar, pynteputer og håndklær, blomsterpotter og gulvtepper. Med andre ord, uansett hva du trenger til hjemmet ditt, er sjansen stor for at House Doktor har det. Og akkurat som Ferm Living, er det utrolig enkelt å bestille varer fra House Doktor på nett.

Hay

Hay er kanskje det kuleste av det kuleste, om man ønsker å bli sett i interiørverden bør man investere i et par møbler fra dette anerkjente danske merket. Om du ikke har råd til de ikoniske møblene, kan det være godt å vite at Hay også byr på mange billigere dekor-elementer, som puter og glass. Ja, de selger til og med tannbørster for de som ønsker noe kulere i tannbørsteglasset enn det man finner på sin lokale dagligvarebutikk.

Frama

Frama byr på skandinavisk design med en minimalistisk look, også dette merket har både møbler og pyntegjenstander i sin kolleksjon. De har også nylig lansert en egen linje med såper og kremer, disse lukter så godt at man bare MÅ lukte på dem. Selv om Frama koster mer enn noen av de andre merkene, så får man absolutt valuta for pengene, og man kommer ikke til å angre på kjøpet.

Granitt

Granitt er ikke et merke per se, men heller en butikk-kjede med masse kule varer. Uansett om du er ute etter noe til kjøkkenet, stua, kontoret eller badet – finner du det garantert hos Granitt. Stilen hos Granitt er noe spesiell i og med at fargepaletten for det aller meste går i sort, hvitt og grått. Men du kan også finne varer i lyst treverk eller gjennomsiktig glass. I tillegg selger Granitt skikkelig digg te og andre godbiter til kjøkkenbenken. Og kanskje best av alt: de tilbyr smaksprøver.

Som du kan se ovenfor er det mange fine merkevarer du kan velge fra hvis du ønsker å kjøpe skandinavisk design og interiør.

Leave a Reply