Norges beste interiørmagasiner

Det norske folk er glade i å pusse opp, de er glade i trender og interiør, så det er kanskje ikke rart at magasinhyllene bugner over av fantastiske interiørmagasiner. Her er det noe for alle, uansett stil og type bolig. Det finnes både magasiner til hytta, leiligheten og huset – så det er bare å begynne å bla, og la seg inspirere.

Hvilke magasiner?

De beste norske interiørmagasinene er som følger:

 • Rom123
 • Nytt Rom
 • Bo Bedre
 • Boligdrøm
 • Boligpluss
 • Interiørmagasinet
 • Bonytt
 • LevLandelig
 • Vakre Hjem & Interiør
 • Maison
 • Elle Interiør
 • Hytteliv

Men du trenger ikke å kjøpe et av disse interiørmagasinene for å få interiørinspirasjon, mange av de vanlige dame- og livsstilsbladene har nemlig ofte store seksjoner dedikert til interiør. Noen ganger har de også egne interiørbilag som kommer sammen med magasinet. Magasiner du trygt kan kjøpe er KK, Stella, Tara og Kamille.

Så skal man selvsagt heller ikke glemme bort de mange utenlandske magasinene som man finner i norske butikkhyller nå om dagen. Her er det et helt hav av fantastiske magasiner å velge mellom, og noen av disse vil også vise deg siste nytt fra det store utland før det er tilgjengelig her hjemme. Dessverre kan utenlandske magasiner være dyre å kjøpe, og det hjelper ikke alltid å kjøpe det direkte fra forlaget siden frakt til Norge fra utlandet som regel er veldig dyrt. Men det er selvsagt lov og unne seg et utenlandsk interiørmagasin fra tid til annen, som regel vil det være verdt det.

Hvor kan man kjøpe magasinene?

De aller fleste av magasinene over får man kjøpt enkelt og greit på Narvesen. Andre må man til så spesialbutikker for å finne, og det kan lønne seg å lete i mindre interiørbutikker i hovedstaden for disse perlene. Siste utvei er så klart å bestille direkte fra magasinets egne nettsider. Hvis du velger å abonnere på ditt favorittblad kan du ofte velge mellom fine tilbudsgaver, og prisen er ofte betraktelig lavere enn i butikken. Pengene du sparer på å abonnere istedenfor å kjøpe i butikk kan du selvsagt bruke på å kjøpe kult interiør til hjemmet istedenfor.

Hva med blogger?

For deg som synes det er for dyrt å kjøpe masse magasiner i lengden, finnes det heldigvis et godt alternativ: Internett. På Internett florerer det av interiørtips, og du kan lære om hvordan du pusser opp selv, eller lese om de aller siste trendene. Uansett hva du leter etter kommer du garantert til å finne det på Internett.

Å lese blogger et er et godt alternativ, og det finnes mange både norske og internasjonale interiørbloggere som det kan være lurt å følge med på. Men også nettaviser kjører ofte interiørstoff, og de favorittmagasiner publiserer ganske sikkert også noen av artiklene sine på nett. Det trenger med andre ord ikke å betale i dyre dommer for å være oppdatert på siste mote innenfor interiør. Og i tillegg må du gjerne sjekke Pintrest og Instagram for inspirasjon, de fleste interiørbloggere-, journalister og magasiner bruker nemlig disse sosiale plattformene for å dele innhold.

Leave a Reply