“Uvanlige” ting å dekorere med

Bøker

Noe av det vakreste man kan dekorere med i stua er bøker. Ikke bare er bøker vakre i seg selv, de gir en personlig stil – og sier noe om hvem du er. Prøv også å la bøker stå på gulvet, eller ligge på kaffebordet, de er ofte penest utenfor bokhylla.

Magasiner

Det samme gjelder for magasiner som for bøker, men i tillegg til å dekorere med de på den vanlige måten – kan du prøve å klippe ut dine favorittbilder og henge de på veggen. På den måten får du en personlig collage for en slikk og ingenting.

Tekanner

Er du en av dem som er glad i å samle på ting? Har du prøvd tekanner? Tekanner kommer i mange forskjellige farger, størrelser og design – og det aller beste er at de er svært dekorative. Starter du å samle på tekanner kommer du garantert til å få mange komplimenter fra dine gjester.

Planter

Planter er fantastiske å dekorere med, de gir både liv og energi til ethvert rom. Noe av det beste med å dekorere med planter er ikke kun at de forbedrer inneklimaet, de er en veldig rimelig investering. Spesielt monstera-planten ser bra ut i de fleste hjem, men du skal selvsagt velge den planten, eller de plantene, du selv liker.

Tørkede urter

Tørkede urter på kjøkkenet lukter ikke bare himmelsk, det ser også veldig bra ut. Alt du trenger å gjøre er å binde sammen noen grener urter med hyssing, og henge de opp ned. De trener noen uker på å tørke, men kan gjerne henge lengre. I tillegg til å se bra ut, er de selvsagt også kjempegode i matlagingen. Du får to fluer i en smekk her altså.

Vinflasker

Det er kjempeenkelt å dekorere både med vinflasker og vinkorker. Har du tomme vinflasker med fine etikker kan du fint bruke de slik de er, men du må gjerne også bruke de som lysestaker for den intime franske bistro-stilen. Du kan også vurdere å flytte barskapet ut på benken, da få ting er så dekorativt som en cocktailtralle.

Vinylskiver

Har du sett folk henge gamle vinylskiver på veggen? Synes du kanskje dette er bortkastet bruk av plater? Da er det kanskje bedre å sette dine vinylskiver frem i dagslys, spesielt de med et fint cover. Vinylskiver sier nemlig noe om hvem du er, både dine estetiske og musikalske smak.

Gamle bilder

For å virkelig personlig-gjøre interiøret bør du vurdere å finne frem en flust av gamle bilder. Hvis du setter bildene inn i gamle rammer og henger de opp hulter til bulter til veggen får du en retro og personlig stil som de fleste kommer til å misunne deg. Dessuten er det gøy å ha alle de gode minnene på veggen der hvor man kan se dem.

Leave a Reply